POTOVANJA IN POČITNICE 2019

ŽELIM KARTICO

SMUČANJE

Toplo se oblecite in ne pozabite na šal, rokavice in kapo. Zima je že skoraj pred vrati, čas pisane jeseni se bliža h koncu in na plano prihajajo bele strmine. Hitri zavoji po sveže zapadlem snegu in nepozabne zabave vam bodo priredili najlepši spektakel zime. Naj se zimska pravljica prične.

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

Dubaj in Ras al Khaimah sta dva izmed sedmih arabskih emiratov, ki s svojo bleščečo podobo in skrivnostno drugačnostjo vabita, da ju obiščemo. Očarajo najsodobnejši dosežki moderne arhitekture, ki rahločutno povezujejo moderno urbano in tradicionalno puščavsko. Fantazijska arhitektura in elegantna nakupovalna središča se spogledujejo s peščenimi plažami, turkizno modrim morjem in skrivnostno spokojnostjo narave.
 
ŽELIM KARTICO

Plačilna kartica z največ ugodnosti in možnostjo obročnega plačila do 36. obrokov ! 

KARTICA, KI USTVARI POLNOST ŽIVLJENJA!

  • Nakupi na do 36 obrokov
  • Brezplačno turistično zavarovanje za ves svet 
  • Prosti vstopi v letališke salone
  • Stalne Goodlife ugodnosti
  • Nagradni program Diners
  • Popusti v restavracijah

S klikom na gumb “Želim kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih. Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov.

ŽE POZNATE NAŠO KARTICO? 

S KLIKOM SI LAHKO PRENESETE IN NATISNITE PRISTOPNICO ŽE SAMI !

PDF PRISTOPNICA ZA KARTICO GOODLIFE DINERS CLUB

Vaše osebne podatke bo družba GL d.o.o. (Erbežnikova ulica 2, 1000 Ljubljana) potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.

 * Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija.
 

*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.

Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.


Copyright © 2015 EMAZING. All rights reserved.

HOTEL DOUBLE TREE BY HILTON MARJAN ISLAND

Hotel se nahaja na otoku Al Marjan, kjer se ob prihodu gosti posladkajo s piškotki s čokoladnimi koščki.

HOTEL SMARTLINE BIN MAJID

Hotel nudi vse, kar potrebujete za sproščujoče in aktivne počitnice. Nahaja se tik ob peščeni plaži, v mirnem predelu in v bližini mesta Ras Al Khaimah.

ŽELIM REZERVIRATI

HOTEL HILTON GARDEN INN

Odlično izhodišče za nakupovanje ali raziskovanje tržnic in drugih zgodovinskih znamenitosti starega mesta.
ŽELIM REZERVIRATI

Za imetnike Goodlife Diners Club kartice STALNI 4 % POPUST  na kataloško ponudbo turistične agencije KOMPAS 

+ brezplačno turistično zavarovanje za cel svet

K O M P A S  

P R I P O R O Č A

VAL THORENS – Residence Cheval Blanc

Apartmaji Le Cheval Blanc se nahajajo v tihem predelu Val Thorensa, neposredno ob smučišču. Prismučate lahko tik do vrat nastanitve, brezplačen brezžični internet pa je dostopen v vseh predelih.

HOTEL CITYMAX

Priljubljen hotel s kvalitetnimi storitvami se nahaja v predelu Barsha Heights, v bližini poslovnih in nakupovalnih središč, kot je Mall of the Emirates.

HOTEL METROPOLITAN

Živahen in eden najbolj obiskanih hotelov v mestu Dubaj.
ŽELIM REZERVIRATI

HOTEL SOMEWHERE

Ne čakaj na popolni trenutek ampak si trenutek vzemi in ga naredi popolnega« je moto hotela, ki nudi nepozabne počitnice v mestu Dubaj.
ŽELIM REZERVIRATI
ŽELIM REZERVIRATIŽELIM REZERVIRATIŽELIM REZERVIRATI
Fix the following errors:
Hide